Waarom meubels bestellen
bij Wildkidzz.com
wildkidzz.com home
 
 
 

De klant is bij ons koning dus wij passen ons aan aan uw mogelijkheden wat betreft levertijden, kleur en aanpassingen wat betreft de maat van de kinderkamer. De garantie is geldig zolang u er gebruik van maakt.Kwaliteit / prijs
Alle wildkidzz.com kindermeubelen komen uit de eigen productie in Nederland en daarom is onze service uitstekend. Wij passen maten aan wanneer gewenst zonder bijbetaling en kleurcodes kunnen onbeperkt worden doorgegeven voor 20,- per kleurcode.
Alle kindermeubelen zijn gemaakt van hoogwaardig MDF en we gebruiken alleen Histor acrylverf die veilig is voor kinderen, zonder giftige bestanddelen! Wij monteren de meubels zelf bij u in de kinderkamer en zo leveren wij alles perfect af. Als u door omstandigheden de meubels niet door ons wil laten monteren kunnen we bespreken hoe we dit oplossen. De kwaliteit staat bij ons altijd voorop en daarom geven wij garantie zolang als u er gebruik van maakt.

Originele ontwerpen
Al onze meubels zijn originele eigen ontwerpen die wij al sinds 1996 verkopen: in de vorm van hartjes of sterren maar ook andere modellen.
Wij hebben kinderstoeltjes, tafels, babywiegjes, babyledikanten, kinderbedden, peuterbedden, kleuterbedden, kinderstoelen, stapelbedden, halfhoogslapers, nachtkastjes, kinderbureaus, kinderbankjes, schommelstoeltjes, kinderslaapbankjes, commodes, grote kasten en kinderboekenkasten!
We hebben een ruime sortering maten voor de kinderbedden - altijd de matrasmaat - (evt. met dubbele kroon): 70x150 cm, 100x150 cm, 90x190 cm, 90x200 cm.
De mogelijkheid bestaat evt. af te wijken van de standaard breedte of hoogtematen voor een aantal kinderbedden zoals de bedden, stapelbedden, hoogslapers of de commodes.
Wij hebben vaak nieuwe ontwerpen dus u kunt af en toe even checken!

Gelakte kindermeubelen
Hier kunt u de kleuren zien die wij standaard gebruiken (wit is ook een van onze standaard kleuren) klik hier: onze standaard kleuren.
U kunt uw kleurkeuze maken tijdens het bestellen van uw kindermeubel. De eigen kleurkeuze service kost 20 euro per kleur extra - ongeacht hoeveel kindermeubelen u bestelt. U kunt in de verfwinkel een kleurnummer uitzoeken. Wij kunnen kleuren mengen uit 2 waaiers:
een RAL kleurnummer en een NCS kleurnummer (Histor). U kunt deze kleurnummers invullen op de productpagina als u gaat bestellen.
U kunt ook bij ons de naam van uw kind op de kinderbedden laten schilderen met goud- of zilverkleurige verf voor 25 euro.
De naam van uw kind kunt u op de bestelpagina invullen. De juiste plek van de naam op b.v. het kinderbed kunt u zelf bepalen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@wildkidzz.com.
De bollen kunnen in de kleur zilver, goud of in een andere kleur geschilderd worden. Dit kunt u op de bestelpagina aangeven.
Wij bellen u altijd om de bestelling te bespreken zodat er geen nare verrassingen ontstaan. U hoeft dus niet ongerust te zijn of alles wel goed besteld is. Alles komt goed!

Veiligheid
Wildkidzz.com kindermeubelen voldoen aan alle eisen aangaande de veiligheid. Belangrijk hierbij zijn de stabiliteit en de duurzaamheid.


Het wildkidzz.com team
Contact:
Bedrijfsnaam: MEXE - handelsnaam wildkidzz.com
Vestigingsadres: Billie Holidaypad 15, 6836 CJ, Arnhem
Bezoekadres: Hooiland 4M, 6666 MJ, Heteren
Telefoonnummer: 0636 0636 99 (bereikbaar 9.00 - 17.00 uur)
E-mailadres: info@wildkidzz.com
KvK-nummer: 52505154
BTW-identificatienummer: 243855709B01
Bankrelatie:
MEXE Arnhem / IBAN: NL87ABNA0547244185 / BIC: ABNANL2A

 
 
 
contact wildkidzz.com

© 2001 - 2018  wildkidzz.com
Meer Kinderkamer info
waarom wildkidzz
kindermeubels

kindermatrassen info
onze standaard kleuren
gastenboek

qshops keurmerk logo
Qshops certificaat
Wildkidzz-MEXE


Share
wildkidzz.com

  • Facebook
  • Twitter
  • Mail
  • GooglePlus
  • Digg

Op wildkidzz.com vind je verschillende kinderbedden, naar origineel ontwerp. Sterren, hartjes, kroontjes, kasteel voor uw kind in de kinderkamer Wildkidzz on Pinterest