Uniek ontwerp

Wij produceren sinds 1996 kinderbedden, kinderkasten en kindermeubels in Arnhem.

In 20 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in het ontwerpen en produceren van leuke, veilige en stevige kindermeubels.

Uniek ontwerp

Al mijn projecten hebben een uniek ontwerp – er zijn nergens anders ter wereld meubels. Wat nog belangrijker is, ze zijn leuk voor kinderen. Kinderen zijn dol op onze stukken, ze zijn gelukkiger in hun kamers.

Ik maak ook vaak bedden en kisten die speciaal zijn aangepast aan de specifieke kamer of visie van ouders of kinderen. Als je iets in gedachten hebt dat je zou willen maken, geef me dan een ring of stuur je schets, en we zullen zien of we het kunnen produceren.

Onze partners

Ik werk met een getalenteerde kunstenaar, Manon Elmendrop, die kleurrijke, op maat gemaakte stukken voor onze meubels produceert. Je kunt haar bezoeken op haar website of Instagram, en als je leuk vindt wat je ziet, kun je ons een verzoek sturen en zullen we samenwerken met Manon om het op te zetten.

We bieden gratis levering en montage van meubels om ervoor te zorgen dat alles zo snel mogelijk in uw kinderkamers gebeurt en dat alles wordt geregeld.

We bieden ook levenslange garantie voor onze stukken, wat we “eerste-koper-garantie”. Het is niet moeilijk om te doen – alles is heel goed in elkaar gezet, bijna nooit breekt er iets, en als dat zo is, zullen we het komen repareren.

Als je een kinderproject wilt bespreken, bel me dan.

Naar de website van Manon
Heeft u nog vragen?
We zullen graag uw vragen bespreken en beantwoorden.
+31 636 0636 99
Mon - Fr 9:00-17:00

Wij gebruiken cookies
om de inhoud en prestaties van de site te optimaliseren. Door verder te gaan met het bezoeken van de site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Ja, ik ben het ermee eens Nee, dank u