BAROK Thema kinderkamer

Stijlvolle design kinderbedden

Binnen het BAROK thema kunt u verschillende artikelen bestellen: kinderbedden (peuterbed 70×150 cm en tienerbed 90×200 cm, met of zonder lade), kinderkasten (de twee-deurs kinderkast, het nachtkastje), het kinderbureau. Het is een stijlvolle, sierlijk ontwerp en u kunt kiezen voor zilver of goud als accentkleur (ook voor de bolletjes). Erbij, de deuren van de kasten kunnen in een combinatiekleur besteld worden.

 

Producten in het BAROK Thema

BAROK peuterbed 70×150 cm

Dit peuterbed kan in verschillende kleuren besteld worden (in onze 6 standaard kleuren). U kunt ook een eigen kleurnummer doorgeven (€20 extra). Erbij kunt u met of zonder lattenbodem bestellen, met of zonder matras.

kinderbed barok peuterbed 70x150 cm

Kinderbed in barok thema, peuterbed 70×150 cm, wit met zilveren accenten. Kan met lade (€109) besteld worden.

BAROK kinderbed (tienerbed) 90×200 cm

Dit bed kan in verschillende kleuren besteld worden (in onze 6 standaard kleuren, zonder extra kosten). U kunt ook een eigen kleurnummer doorgeven (€20 extra) en bestellen met of zonder lattenbodem, met of zonder matras.

Barok kinderbed tienerbed 90x200 cm

Barok kinderbed tienerbed 90×200 cm wit met zilveren accenten. Kan met lade (€109) besteld worden. Altijd gratis montage in de kinderkamer!

Bestel hier het barok kinderbed 90×200 cm

BAROK kinderkast twee-deurs

De BAROK kinderkast is standaard als volgt ingedeeld: links een hangstang, rechts 4 schapjes. Deze indeling kunt u zelf bepalen (graag bij het bestellen doorgeven in het tekstvakje). U kunt een extra hangstang bestellen (€20) of één of meerdere extra schapjes (€15 per stuk). De deuren kunnen in een combinatiekleur besteld worden. Voor een perfect resultaat, monteren wij altijd alles in de kinderkamer. Daarom hebben wij een minimaal aantal backorders.

Barok kinderkast twee-deurs

Barok kinderkast twee-deurs, wit met zilveren accenten. Prachtig en praktisch voor in de kinderkamer!

BAROK kindernachtkastje

Het BAROK nachtkastje is degelijk en sterk, u kunt er op zitten en heeft een binnen gedeelte voor boeken of speelgoed. Hierbij, de deur kan in een combinatiekleur besteld worden.

Nachtkastje barok kinderkamer

Barok nachtkastje voor in de kinderkamer. Wit met zilveren accenten, deurknopje rechts. Extra ruimte voor boeken of voor speelgoed.

BAROK kinderbureau

Het BAROK kinderbureau is 160 cm breed. Het blad kan op drie hoogtes gemonteerd worden. De deuren kunnen in een combinatiekleur besteld worden. Om niet te vergeten: wij monteren altijd alles in de kinderkamer, voor een perfect resultaat!

kinderbureau kinderkamer barok meisjesbed

Kinderbureau barok voor de kinderkamer, wit met zilveren accenten. Breedte 160 cm. In de foto blad op de laagste stand.

wildkidzz.com

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz