« Terug naar resultaten

Hartjesnachtkastje

Hartjes kindernachtkastje

NIEUW: betaal nu ook contant bij levering!

Ideaal voor bij de hartjes bedbank!

U kunt het hartjes kindernachtkastje in twee kleuren bestellen: wit en lichtroze. Bolletjes kunnen zilver of goud. U kunt de deurknop links of rechts laten plaatsen.

NEW: het hartjes kindernachtkastje kan vanaf nu ook met een hartjesspiegel besteld worden (€45). De spiegel is heel mooi afgewerkt in de vorm van een hartje.

Vanaf 119.00

(Dit bedrag is incl. BTW)Op voorraad
Wissen

Tijdelijk gratis verzending door heel Nederland (België €20)
Snelle levering

NEW: het hartjesnachtkastje kan vanaf nu ook met een hartjesspiegel besteld worden (€45). De spiegel is heel mooi afgewerkt in de vorm van een hartje. Dit hartjes nachtkastje staat mooi naast de hartjesbedbank en is ook functioneel: als extra opslag voor boeken of spelgoed. Hij kan ook eventeel dienst doen als voorleesstoeltje maar is wel bedoelt als tafeltje voor een nachtlampje en natuurlijk voor de voorleesboekjes. De scharnieren zitten heel stevig vast. Dit hartjesnachtkastje kan gemaakt worden met het deurknopje aan de linker of aan de rechterkant. Er bestaat een mogelijkheid om de deur een andere kleur te geven! U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit nachtkastje (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!  
Hartjes kinderkast 2-deurs

Kinderkast twee-deurs met hartjes

729.00 Bekijk dit product
Kinderbed met hartjes wit 90x200 cm

Kinderbed hartjesbed bank 90×200 cm

Vanaf 329.00 Bekijk dit product

wildkidzz.com

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz