« Terug naar resultaten

Jongensbed kasteelbed 90×200 cm

Al vanaf 199! “We zijn heel tevreden! Het kasteelbed en kast zijn van superkwaliteit, echt stevig en ook het kroonboekenkastje staat hier nu te pronken. Mijn zoon van 3 is niet meer uit zijn kamertje weg te slaan, voor het eerst ooit wilde die niet op school gaan spelen, maar liever thuis. Dus in een woord : fantastisch! Bedankt, Lin

(Lin, 29 maart 2014)

NIEUW: betaal nu ook contant bij levering!

De prijs hieronder is inclusief BTW en inclusief montage in de kinderkamer.

Tijdelijk GEEN transportkosten (Belgie €20)!

Een mooi jongensbed kasteelbed maat 90×200 cm. Online in twee kleuren te bestellen: wit of cement-grijs. De bolletjes kunnen in zilver of wit geschilderd worden. U kunt ook de naam van uw kind door ons op het jongensbed laten schilderen (a €25) zie hier een voorbeeld.

U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Vanaf 199.00

(Dit bedrag is incl. BTW)Op voorraad
Wissen

Jongensbed kasteelbed 90x200 cm

Een mooi jongensbed kasteelbed maat 90x200 cm. Online in twee kleuren te bestellen: wit of cement-grijs. De bolletjes kunnen zilver of wit. U kunt ook de naam van uw kind door ons op het kinderbed laten schilderen (a €25) - zie hier een voorbeeld. U kunt er een lattenbodem hier bestellen (a €25). U kunt bij dit jongensbed ook een lade (a €109) bijbestellen.

Kindermatrassen

Onze kindermatrassen (polyether of koudschuim - altijd met afritsbare hoes - 14 cm dik) zijn van hele goede kwaliteit, gemaakt in Nederland (polyether €99, koudschuim €139). U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Kasteel kinderkast

U kunt ook de kasteel twee-deurs kast bestellen voor in de jongenskamer, past perfect bij het jongensbed kasteelbed.

Materiaal

Wij gebruiken MDF van topkwaliteit, voorzien van een laag folie die zorgt voor een gladde oppervlakte. Waarom MDF? Zodat er geen boom voor hoeft te worden omgehakt. Waarom lakfolie? Voor een perfecte finish. Het lakproces is hierdoor geoptimaliseerd. Beste kwaliteit lakverf voegt natuurlijk zijn waarde toe: Histor zijdeglans acrylverf. Bij het leveren krijgt de klant gratis een potje verf om toekomstige kleine beschadigingen ter plekke te kunnen aanpakken.
Kinderbed lattenbodem

Lattenbodem 90×200 cm of 70×150 cm

Vanaf 25.00 Bekijk dit product
kinderbed matras 90x200 70x150

Koudschuimmatras

Vanaf 85.00 Bekijk dit product

Polyethermatras

Vanaf 65.00 Bekijk dit product
wildkidzz kinderbed 90x200 cm lade kroonbed

Bedlade 90×200 cm

Vanaf 109.00 Bekijk dit product

wildkidzz.com

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz