« Terug naar resultaten

Jongensbed kasteelbed 90×200 cm

De prijs hieronder is inclusief BTW en montage in de kinderkamer.

Tijdelijk GEEN transportkosten (Belgie €20)!

Een mooi jongensbed kasteelbed maat 90×200 cm (klik voor Kasteel thema). Online in twee kleuren te bestellen: wit of cement-grijs. De bolletjes kunnen zilver of goud. U kunt een lattenbodem er bij bestellen (€25) maar u kunt ook kiezen om de lattenbodem ergens anders te kopen. Dit kasteelbed kan eventueel met een lade (a €109). U kunt ook de naam van uw kind door ons laten schilderen op de hoofdbord (a €25).

Onze kindermatrassen (polyether of koudschuim – altijd met afritsbare hoes en 14 cm dik) zijn van hele goede kwaliteit, gemaakt in Nederland (polyether €99, koudschuim €139).

U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Vanaf 199.00

(Dit bedrag is incl. BTW)Op voorraad
Wissen

Tijdelijk gratis verzending door heel Nederland (België €20)
Snelle levering

Jongensbed kasteelbed Tijdelijk geen transportkosten! Gratis montage in de kinderkamer! Een mooi jongensbed kasteelbed maat 90x200 cm. Online in twee kleuren te bestellen: wit of cement-grijs. De bolletjes kunnen zilver of goud. U kunt een lattenbodem er bij bestellen (€25) maar u kunt ook kiezen om de lattenbodem ergens anders te kopen. Dit kasteelbed kan eventueel met een lade (a €109). U kunt ook de naam van uw kind door ons laten schilderen op de hoofdbord (a €25). Onze kindermatrassen (polyether of koudschuim - altijd met afritsbare hoes - 14 cm dik) zijn van hele goede kwaliteit, gemaakt in Nederland (polyether €99, koudschuim €139). U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

wildkidzz.com

© 2018 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz