« Terug naar resultaten

Jongensbed kasteelbed 90×200 cm

We zijn heel tevreden! Het kasteelbed en kast zijn van superkwaliteit, echt stevig en ook het kroonboekenkastje staat hier nu te pronken. Mijn zoon van 3 is niet meer uit zijn kamertje weg te slaan, voor het eerst ooit wilde die niet op school gaan spelen, maar liever thuis. Dus in een woord : fantastisch! Bedankt, Lin

(Lin, 29 maart 2014)

NIEUW: betaal nu ook contant bij levering!

De prijs hieronder is inclusief BTW en inclusief montage in de kinderkamer.

Tijdelijk GEEN transportkosten (Belgie €20)!

Een mooi kasteelbed maat 90×200 cm (klik voor Kasteel thema). Online in twee kleuren te bestellen: wit of cement-grijs. De bolletjes kunnen in zilver of goudkleur geschilderd worden. U kunt een lattenbodem bijbestellen (a €25). U kunt bij dit kinderbed eventueel een lade (a €109) bijbestellen. U kunt ook de naam van uw kind door ons op het jongensbed laten schilderen (a €25).

Onze kindermatrassen (polyether of koudschuim – altijd met afritsbare hoes en 14 cm dik) zijn van hele goede kwaliteit, gemaakt in Nederland (polyether €99, koudschuim €139).

U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Vanaf 199.00

(Dit bedrag is incl. BTW)Op voorraad
Wissen

Tijdelijk gratis verzending door heel Nederland (België €20)
Snelle levering

Jongensbed kasteelbed Tijdelijk geen transportkosten! Gratis montage in de kinderkamer! Een mooi kasteelbed maat 90x200 cm. Online in twee kleuren te bestellen: wit of cement-grijs. De bolletjes kunnen zilver of goud. U kunt er een lattenbodem bijbestellen (a €25). U kunt bij dit jongensbed ook een lade (a €109) bijbestellen. U kunt ook de naam van uw kind door ons op het kinderbed laten schilderen (a €25). Onze kindermatrassen (polyether of koudschuim - altijd met afritsbare hoes - 14 cm dik) zijn van hele goede kwaliteit, gemaakt in Nederland (polyether €99, koudschuim €139). U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Jongensbed kasteelbed bank 90×200 cm

Vanaf 449.00 Bekijk dit product

wildkidzz.com

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz