“TOP bedrijf, zeer goede kwaliteit, erg origineel! Ben je op zoek naar iets nieuw, origineels, aparts en van een superkwaliteit? Dan ben je bij dit bedrijf aan het goede adres!

Voor onze zoon hebben we een kasteelbed inclusief bijpassend nachtkastje besteld. Omdat we enigszins twijfelde over de kleuren heeft Ferdinand een aantal voorstellen gedaan. Hetgeen we gekozen hebben staat echt heel goed in zijn kamertje.

Voor onze dochter hebben een paar jaar geleden een kroonbed inclusief bijpassende nachtkastje besteld. Nog steeds geen kras of andere onregelmatigheid te zien, terwijl er veel gespeeld wordt in en om het bed!”

(Familie Pelsers, 07 april 2014 om 20:11)

KASTEEL Thema (jongensbed / meisjesbed)

Kinderbedden voor jongens en meisjes

Het kasteel thema past zowel in de meisjeskamer als in de jongenskamer. Het kasteelbed kan functioneren als meisjesbed of als jongensbed, u kunt de kleuren en de kleurcombinatie zelf kiezen, meestal zonder extra kosten. Een genderneutraal kinderkamer is steeds populairder. Het ontwerp is eenvoudig en er kan, bij gebruik van kleuren, mee gespeeld worden: wit, licht grijs, donker grijs, antraciet. Voor een meisjesbed / kinderkamer kunnen wij rood getinte kleuren gebruiken. Vraag altijd naar mogelijkheden, wij staan open voor suggesties en we helpen graag met inspiratie voor de kinderkamer.

 

Producten in Kasteel Thema 

 • Kasteel kinderbed – kasteelbed (70×150 cm en 90×200 cm)

Het kasteelbed is een van onze oudste ontwerpen (sinds 1997). Oorspronkelijk ontwikkeld voor de jongenskamer, is het kasteelbed later een ontwerp geworden voor jongens en meisjes, in de tussentijd een klassieke meisjesbed.

 

U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker).

We hebben voor dit kinderbed twee maten:

 • 70×150 cm
 • 90×200 cm.

Dit bed kan eventueel met een lade besteld worden. U kunt een lattenbodem bijbestellen die wij gelijk in het bed vastschroeven.

Onze matrassen (polyether of koudschuim – altijd met afritsbare hoes) zijn van de beste kwaliteit. Ze zijn zacht zodat kinderen lekker kunnen slapen.

U kunt ook de naam van uw kind door ons  op het bed laten schilderen. Dit wordt heel mooi uitgevoerd. Echt een aanrader.

U kunt ook een ledstrip bestellen voor achter het kinderbed. Deze kan in kleur of in wit lichtgeleverd worden. Deze monteren wij natuurlijk ook na de gratis montage van het bed. Niet te vergeten: u krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Bestel hier het kasteelbed 70×150 cm

Bestel hier het kasteelbed 90×200 cm

 

 • Kasteel kinderbed bank – kasteelbedbank (70×150 cm en 90×200 cm)

Bij dit kinderbed kunnen verschillende kleurcombinaties een mooi effect opleveren: wit met licht of donker grijs of zelfs antraciet. De bolletjes kunnen ook in verschillende kleuren: zilver, wit, grijs.

We hebben voor dit kinderbed twee maten:

 • 70×150 cm
 • 90×200 cm.

Dit bed kan eventueel met een lade (op wieltjes) besteld worden. U kunt een lattenbodem bijbestellen die wij gelijk in het bed vastschroeven. Wij hebben ook een uitrolbeveiliging die u kunt bijbestellen, voor de veiligheid van kleinere kinderen. De uitrolbeveiliging is makkelijk te verwijderen indien niet meer nodig.

Onze matrassen (polyether of koudschuim – altijd met afritsbare hoes) zijn van de beste kwaliteit. Ze zijn zacht zodat kinderen lekker kunnen slapen.

U kunt ook de naam van uw kind door ons  op het bed laten schilderen. Dit wordt heel mooi uitgevoerd. Echt een aanrader.

U kunt ook een ledstrip bestellen voor achter het kinderbed. Deze kan in kleur of in wit licht geleverd worden. Deze monteren wij natuurlijk ook na de gratis montage van het bed. Niet te vergeten: u krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Bestel hier het kasteelbedbank 70×150 cm

Bestel hier het kasteelbedbank 90×200 cm

 

 • Kasteel kinderkast – een-deurs of twee-deurs

Onze Kasteel thema kinderkasten:

 • een-deurs kasteel kinderkast
Kasteelbed 90x200 cm jongensbed met een-deurs kasteel kinderkast

Kasteelbed 90×200 cm jongensbed met een-deurs kasteel kinderkast, wit met zilver

 

 • twee-deurs kasteel kinderkast
Kinderkast jongensbed kasteel

Kinderkast jongensbed kasteel, wit met deuren in verschillende kleuren

 

Bestel hier de een-deurs kasteel kinderkast

Bestel hier de twee-deurs kasteel kinderkast

 

 • Kasteel kinder boekenkast

De kasteel kinderboekenkast is functioneel: extra ruimte voor boeken of speelgoed, of zelfs een lampje.

Een mooie boekenkast voor in de kinderkamer kasteel jongensbed

Een mooie boekenkast voor in de kinderkamer kasteel jongensbed jongenskamer

Voor de jongenskamer: het kasteel jongensbed, boekenkast

Voor de jongenskamer: het kasteel jongensbed, met kasteel kinderstoel en kasteel boekenkast

Bestel hier de kasteel kinder- boekenkast

 

 • Kasteel kinder nachtkastje

Het kasteel nachtkastje is een mooi object voor in de jongenskamer: u kunt er op zitten om voor te lezen, er zit veel ruimte voor boeken of speelgoed.

nachtkastje voor bij het kasteel jongensbed in de kinderkamer

Een mooi nachtkastje voor bij het kasteel jongensbed in de kinderkamer

Bestel hier het kasteel kinder-nachtkastje

“We zijn heel tevreden! Het kasteelbed en kast zijn van superkwaliteit, echt stevig en ook het kroonboekenkastje staat hier nu te pronken. Mijn zoon van 3 is niet meer uit zijn kamertje weg te slaan, voor het eerst ooit wilde die niet op school gaan spelen, maar liever thuis. Dus in een woord : fantastisch! Bedankt, Lin”

(Lin, 29 maart 2014)

wildkidzz.com

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz