« Terug naar resultaten

Kinderbed jongensbed kasteel bedbank 90×200

klik voor video

Al vanaf €399! TOP bedrijf, zeer goede kwaliteit, erg origineel! Ben je op zoek naar iets nieuw, origineels, aparts en van een superkwaliteit? Dan ben je bij dit bedrijf aan het goede adres!

Voor onze zoon hebben we een kasteelbed inclusief bijpassend nachtkastje besteld. Omdat we enigszins twijfelde over de kleuren heeft Ferdinand een aantal voorstellen gedaan. Hetgeen we gekozen hebben staat echt heel goed in zijn kamertje.

(Familie Pelsers, 07 april 2014 om 20:11)

NIEUW: betaal nu ook contant bij levering!

De prijzen hieronder zijn inclusief BTW en montage in de kinderkamer.

Tijdelijk GEEN transportkosten (België €20)!

Vanaf 399.00

(Dit bedrag is incl. BTW)Op voorraad
Wissen

Kinderbed jongensbed kasteel bedbank 90x200 cm

Het kinderbed jongensbed kasteel bedbank 90x200 cm is deel van het Kasteel thema. Hierbij horen ook de kasteel kinderkast, het kasteel kinderbed 90x200 cm en het kasteel kinderstoeltje.

Kleurcombinatie

Dit bed kan in twee verschillende kleuren/kleurcombinaties besteld worden zonder extra kosten: wit of wit/antraciet combinatie (bolletjes standaard zilver). Voor de kinderen die nog uit bed kunnen rollen hebben wij een uitrolbeveiliging (wit of antraciet), deze kost €30. U kunt een ledstrip (gekleurd €30 of wit €20) erbij bestellen. De ledstrip zorgt voor een bijzonder effect door de sterren van het achterkant. U kunt ook de naam van uw kind op het kinderbed laten schilderen (€25) - zie hier een voorbeeld. Er is een kasteelkast twee-deurs, ruim en degelijk, ideaal voor de jongenskamer. U kunt met of zonder lattenbodem (€25) bestellen, met of zonder kindermatras (polyether €99, koudschuim €139). Bestel hier de bedlade (€109).

Gratis montage in de kinderkamer

Wij monteren altijd gratis de meubels in de kinderkamer. Geen transportkosten

Materiaal

Wij gebruiken MDF van topkwaliteit, voorzien van een laag folie die zorgt voor een gladde oppervlakte. Waarom MDF? Zodat er geen boom voor hoeft te worden omgehakt. Waarom lakfolie? Voor een perfecte finish. Het lakproces is hierdoor geoptimaliseerd. Beste kwaliteit lakverf voegt natuurlijk zijn waarde toe: Histor zijdeglans acrylverf. Bij het leveren krijgt de klant gratis een potje verf om toekomstige kleine beschadigingen ter plekke te kunnen aanpakken.

Polyethermatras

Vanaf 65.00 Bekijk dit product
bedlade meisjesbed

Bedlade voor bij de bedbank 90×200 cm

Vanaf 109.00 Bekijk dit product
Kinderbed lattenbodem

Lattenbodem 90×200 cm of 70×150 cm

Vanaf 25.00 Bekijk dit product
kinderbed matras 90x200 70x150

Koudschuimmatras

Vanaf 85.00 Bekijk dit product

wildkidzz.com

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz