« Terug naar resultaten

Peuterbed kroonbed 70×150 cm

Al vanaf €149! “Een schitterend mooi kroon peuterbedje voor ons dochtertje! Ze is er ontzettend blij mee en door de hogere zijkanten is de overgang van ledikantje naar peuterbed goed te doen. Ze slaapt als een kleine prinses. Dank je wel voor de goede service!”

(Familie Kannekens, 4 mei 2018)

NIEUW: betaal nu ook contant bij levering!

De prijs hieronder is inclusief BTW en montage in de kinderkamer.

Tijdelijk geen transportkosten voor heel Nederland!

Vanaf 149.00

(Dit bedrag is incl. BTW)Op voorraad
Wissen

Peuterbed kroonbed 70x150 cm

Het peuterbed kroonbed is een mooi, sierlijk, stevig kinderbed, ontworpen met hoge zijranden zodat uw kind niet makkelijk uit het bed kan rollen. We hebben 2 standaard kleuren - wit en roze. De bolletjes kunnen zilver, goud, wit of roze. U kunt een lattenbodem er bij bestellen (€25). Dit kroonbed/prinsessenbed kan eventueel met een lade (a €109). U kunt ook de naam van uw kind door ons laten schilderen op de kroon (a €25). Zie hier een voorbeeld van hoe de naam er uit zal zien op het bed.

Kindermatrassen

Onze kindermatrassen (polyether of koudschuim - altijd met afritsbare hoes) zijn van hele goede kwaliteit, gemaakt in Nederland.

Garantie

U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Materiaal

Wij gebruiken MDF van topkwaliteit, voorzien van een laag folie die zorgt voor een gladde oppervlakte. Waarom MDF? Zodat er geen boom voor hoeft te worden omgehakt. Waarom lakfolie? Voor een perfecte finish. Het lakproces is hierdoor geoptimaliseerd. Beste kwaliteit lakverf voegt natuurlijk zijn waarde toe: Histor zijdeglans acrylverf. Bij het leveren krijgt de klant gratis een potje verf om toekomstige kleine beschadigingen ter plekke te kunnen aanpakken.
#1 Kinderstoeltje met kroon wit voor een hippe kroon kinderkamer

Kinderstoel met kroon

Vanaf 149.00 Bekijk dit product
#13 kinderkast 2 deurs kroon banner voor product pagina

Kinderkast twee-deurs met kroon

649.00 Bekijk dit product
Aanbieding! Kroon kinderkamer

Kinderkamer kroon

1,012.00 912.00 Bekijk dit product

wildkidzz.com

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz