Kinderkamer decoratie

Kinderkamer decoratie is bewezen wetenschap :-). Bij het inrichten van een kinderkamer zijn er enkele belangrijke stappen die we “onvermijdelijk” moeten meemaken: muren, vloer, lampen, kinderkamermeubels. Dan het slaapgedeelte: kindermatras/kindermatrassen, beddengoed, kinderkast (boekenkast), commode en/of bureau. Niet te vergeten: het klein meubilair (tafeltje met stoeltjes). De lijst zou verder uitgebreid kunnen maar dat is niet het onderwerp van dit blog-bericht.

Waar ik me op wil oprichten is het volgende: ik ben niet zo van uitbundige decoratie. De kinderen hebben het altijd druk, ze zijn altijd met iets bezig, ze kunnen een rustige kinderkamer, in consequentie, goed gebruiken. Nou, niet bewust. Maar wij, de ouders, kunnen hun omgeving zo opbouwen dat hun visuele leven minder druk wordt. Daarom, vraag ik me af hoe ik een kinderkamer zou kunnen bedenken waar decoratie niet zo nodig is.

wildkidzz.com – de oplossing voor kinderkamer decoratie

Hier komen de wildkidzz.com kindermeubels in zicht (en ik richt me in het bijzonder op de kinderbedden). Kijk naar de hartjesbedbank: die is op zichzelf al sierlijk en decorerend genoeg.

Decoratie voor de kinderkamer

Decoratie voor de kinderkamer en tegelijk het kinderbed. Functioneel en mooi.

Of naar de prinsessenbedbank, met zijn mooie curves…

kinderkamer decoratie met ledverlichting

Decoratie voor de kinderkamer met ledverlichting, een klein, absoluut niet duur  detail maar super tof!

De ledverlichting (wit licht €20 en gekleurde licht €30) is op zichzelf een goedkope maar o zo doeltreffende manier om het kinderbed uit te lichten, letterlijk en figuratief bedoeld. Kinderkamer-decoratie op z’n best. Aan de sterrenbedbank geven de sterren een extra gewicht: het kinderbed wordt een metafoor voor de nachthemel. De verlichte achterkant van de sterrenbedbank heeft natuurlijk een functie (het zacht verlichten van de kinderkamer). Maar wat hij ook doet is de verbeelding (oh, zo rijk!) van de kinderen visueel te voeden. Een dubbeltreffer, dus…

Er is van alles te vinden qua soorten decoraties op de Nederlandse kinderkamer markt. Het is prettig en leuk om te winkelen maar een kinderbed die op zichzelf decoratief is vind je niet zo makkelijk. Welnu, als je dit blog-bericht aan het lezen bent 🙂

wildkidzz.com thema’s

Klik hier voor onze keuze in kinderbeddengoed.

Voor leuke muurstickers voor de kinderkamer klik hier.

Voor bijzondere muurschilderingen voor de kinderkamer klik hier.

« Terug naar het overzicht

wildkidzz.com

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz