Kinderkamer decoratie

Als ik aan dit prinsessenbed begin te werken (maar ook aan alle andere kindermeubels uit de kinderkamer ?), maak ik geen concessies ten aanzien van de kwaliteit. De kwaliteit is altijd hetzelfde, altijd topkwaliteit. Handwerk, productie in eigen handen, bied de mogelijkheid om concessieloos te ontwerpen. Vooral bij kinderkamers waar fantasie een noodzaak is.

 

wildkidzz prinsessenbed 90×200 cm wit met roze, met lade en uitrolbeveiliging

Vakmanschap

Na 23 jaar vakmanschap binnen de kinderkamer branche, is mijn werkwijze zodanig verbeterd dat ik mijn kindermeubels alleen met de beste kwaliteit, duurzame materialen produceer. De MDF die ik gebruik is van topkwaliteit, voorzien van een laag folie die zorgt voor een gladde finish. Het lakproces is hierdoor geoptimaliseerd. Beste kwaliteit lakverf voegt natuurlijk zijn waarde toe: Histor zijdeglans acrylverf. Bij het leveren krijgt de klant gratis een potje verf om toekomstige kleine beschadigingen ter plekke te kunnen aanpakken.

Stabiliteit en veiligheid

kinderkamermeubels er mooi en hip uit te laten zien maar ook qua constructie de kwaliteit hoog te houden. De kinderstoeltjes bijvoorbeeld zijn zodanig stabiel dat als het kind op het k inderstoeltje gaat staan deze niet omvalt. Verplaatsen en/of daarmee spelen is ook niet uitnodigend: de wildkidzz kinderstoeltjes zijn wat zwaarder dan de gemiddelde kinderstoeltjes. Op deze manier worden kleine ongelukjes vermeden. Het nachtkastje is ook ontworpen om als stoeltje te functioneren: hij is sterk in constructie en stabiel. De ouders kunnen het gebruiken om er op te zitten tijdens het voorlezen.

#1 wildkidzz nachtkastje voor in de kinderkamer, wit met zilver hartje

Hierbij gaan ontwerp, constructie en kwaliteit hand in hand. Mijn handgemaakte kinderkamermeubels gaan eeuwenlang mee ?! Wat wil je nog meer?

(u kunt online bestellen maar u kunt ook telefonisch bestellen; kijk ook op onze social media voor nieuwe ontwerpen of aanbiedingen)

Wij gebruiken cookies
om de inhoud en prestaties van de site te optimaliseren. Door verder te gaan met het bezoeken van de site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Ja, ik ben het ermee eens Nee, dank u