Aanbieding!
« Terug naar resultaten

Kinderkamer hartjes (bedbank, kast en nachtkastje)

Kinderkamer hartjes van €1371 nu voor €1199!

De complete kinderkamer hartjes thema:

  • hartjesbedbank 90×200 cm (inclusief lattenbodem, uitrolbescherming en koudschuimmatras 16 cm dik) – hartjesbed
  • hartjesnachtkastje (graag bij bestellen aangeven welke kant het deurknopje moet komen)
  • hartjes kinderkast twee-deurs. Standaard geleverd in wit / roze met zilveren bolletjes. Andere  kleurwensen kunt u aangeven via het bestelformulier.

De twee-deurs hartjes kinderkast is ruim en degelijk (breedte 120 cm). Wij kunnen deze kast inrichten naar u wensen: hij heeft standaard vier schapjes en een roede voor hangertjes maar we horen graag uw wensen wat betreft de indeling. Deze 2-deurs kinderkast kan eventueel uitgebreid worden met een extra roede of een extra legplank. U kunt de gewenste aanpassingen in het tekstgedeelte op de bestelpagina aangeven.

In combinatie met de twee-deurs kinderkast (bij deze aanbieding) wordt de hartjesbedbank 90×200 cm geleverd inclusief lattenbodem, uitrolbescherming en koudschuimmatras 16 cm dik.

De mooiste kinderkamer hartjes…

Geen transportkosten en gratis montage in de kinderkamer.

Voor meer kinderkamers klik hier.

1,371.00 1,199.00

(Dit bedrag is incl. BTW)Op voorraad

Kinderkamer hartjes - complete design kinderkamer 

De kinderkamer hartjes: de twee-deurs hartjes kinderkast is ruim en degelijk (breedte 120 cm). Wij kunnen deze kast inrichten naar u wensen: hij heeft standaard vier schapjes en een roede voor hangertjes. We horen graag uw wensen wat betreft de indeling. Deze 2-deurs kinderkast kan eventueel uitgebreid worden met een extra roede of een extra legplank. U kunt de gewenste aanpassingen in het tekstgedeelte op de bestelpagina aangeven.

Combinatie

In combinatie met de twee-deurs hartjes kinderkast (bij deze aanbieding) wordt de hartjesbedbank 90x200 cm geleverd inclusief lattenbodem, uitrolbescherming en koudschuimmatras voor een complete kinderkamer in thema hartjes. De koudschuimmatras is van beste kwaliteit, altijd met afritsbare hoes. Voor meer kinderkamers klik hier.

Materiaal

Wij gebruiken MDF van topkwaliteit, voorzien van een laag folie die zorgt voor een gladde oppervlakte. Waarom MDF? Zodat er geen boom voor hoeft te worden omgehakt. Waarom lakfolie? Voor een perfecte finish. Het lakproces is hierdoor geoptimaliseerd. Beste kwaliteit lakverf voegt natuurlijk zijn waarde toe: Histor zijdeglans acrylverf. Bij het leveren krijgt de klant gratis een potje verf om toekomstige kleine beschadigingen ter plekke te kunnen aanpakken.
Kinderkamer boekenkast met hartjes

Hartjes boekenkast

Vanaf 230.00 Bekijk dit product
bedlade meisjesbed

Bedlade voor bij de bedbank 90×200 cm

Vanaf 109.00 Bekijk dit product
kinderbed matras 90x200 70x150

Koudschuimmatras

Vanaf 85.00 Bekijk dit product

Polyethermatras

Vanaf 65.00 Bekijk dit product

wildkidzz.com

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz