Kinderkamer inrichten met wildkidzz

Niet zo lang geleden, ging ik een kinderkamer inrichten bij een klant in Voorhout die een hartjesbedbank en een hartjesboekenkastje had besteld. De kamer waar de kindermeubels moesten worden neergezet, was nog volledig leeg. Een tabula rasa die ik als eerste mocht invullen.

De klant was blij dat het eindelijk zo ver was en zoals ik al gevraagd had, hielpen ze mee met alle delen naar boven te brengen. Er hing al een vrolijke spanning in de lucht. Ik vroeg de familie beneden te wachten zodat ik in alle rust de kindermeubels kon monteren.
Alles in de kinderkamer is vers afgewerkt maar de echte kinderkamer inrichten is nog niet begonnen. Na drie kwartier staan het kinderbed en de boekenkast op hun plek te shinen. Ik roep ze om naar boven te komen en ik vraag beleefd of ik een filmpje mag maken.

Wat een vreugde, wat een plezier! Eindelijk een groot bed helemaal voor haarzelf waar ze zelfstandig in en uit kan stappen! Het meisjes gaat zelfs springen op haar nieuwe kinderbed: ze kraait en zingt tegelijk. De ouders weten het nu: het was een goede keuze, beter kon het niet. “Nu is dit een echte kinderkamer geworden”, zegt de vader. Als ontwerper/maker is dit wat je het liefst hoort.

Prinsessenbed AMALIA 90x200 cm

Prinsessenbed AMALIA 90×200 cm


En toch zie ik in de ogen van het meisje twijfel. Ze loopt zachtjes naar de ouders toe en vraagt met een piep stemmetje: “Blijft het bed hier staan? Of neem hij het weer mee?”. “Neeee!”, zeggen de moeder en de vader en de hond tegelijk, “het bed blijft hier voor altijd, het is jouw bed!”
Dan pas ging het kindje op haar bed liggen, de prinses was tevreden.
Zoals honderden keren eerder is gebeurt bij het kinderkamer inrichten, ging ik ook naar huis moe maar voldaan dat ik weer een kind blij heb gemaakt met een kinderbed die ik zelf heb ontworpen en gemaakt.

 

Kinderkamer inrichten met wildkidzz

Wij gebruiken cookies
om de inhoud en prestaties van de site te optimaliseren. Door verder te gaan met het bezoeken van de site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Ja, ik ben het ermee eens Nee, dank u