Aanbieding!
« Terug naar resultaten

Kinderkamer kroon

Kinderkamer kroon van €1012 nu voor €912!

De complete kinderkamer kroontjes thema:

  • kroonbed 90×200 cm (inclusief lattenbodem en koudschuimmatras 16 cm dik) en
  • kroon kinderkast twee-deurs. Standaard geleverd in wit met zilveren bolletjes. Andere  kleurwensen kunt u aangeven via het bestelformulier.

De twee-deurs kroon kinderkast is ruim en degelijk (breedte 120 cm). Wij kunnen deze kast inrichten naar u wensen: hij heeft standaard vier schapjes en een roede voor hangertjes maar we horen graag uw wensen wat betreft de indeling. Deze 2-deurs kinderkast kan eventueel uitgebreid worden met een extra roede of een extra legplank. U kunt de gewenste aanpassingen in het tekstgedeelte op de bestelpagina aangeven.

In combinatie met de twee-deurs kinderkast (bij deze aanbieding) wordt het kroonbed 90×200 cm geleverd inclusief lattenbodem en koudschuimmatras 16 cm dik.

De mooiste kinderkamer kroon…

Geen transportkosten en gratis montage in de kinderkamer.

Voor meer kinderkamers klik hier.

1,012.00 912.00

(Dit bedrag is incl. BTW)Op voorraad

Kinderkamer kroon - complete design kinderkamer 

De kinderkamer kroon: de twee-deurs kroon kinderkast is ruim en degelijk (breedte 120 cm). Wij kunnen deze kast inrichten naar u wensen: hij heeft standaard vier schapjes en een roede voor hangertjes. We horen graag uw wensen wat betreft de indeling. Deze 2-deurs kinderkast kan eventueel uitgebreid worden met een extra roede of een extra legplank. U kunt de gewenste aanpassingen in het tekstgedeelte op de bestelpagina aangeven.

Combinatie

In combinatie met de twee-deurs kroon kinderkast (bij deze aanbieding) wordt het kroonbed 90x200 cm geleverd inclusief lattenbodem en koudschuimmatras voor een complete kinderkamer in thema kroontjes. De koudschuimmatras is van beste kwaliteit, altijd met afritsbare hoes. Voor meer kinderkamers klik hier.

Materiaal

Wij gebruiken MDF van topkwaliteit, voorzien van een laag folie die zorgt voor een gladde oppervlakte. Waarom MDF? Zodat er geen boom voor hoeft te worden omgehakt. Waarom lakfolie? Voor een perfecte finish. Het lakproces is hierdoor geoptimaliseerd. Beste kwaliteit lakverf voegt natuurlijk zijn waarde toe: Histor zijdeglans acrylverf. Bij het leveren krijgt de klant gratis een potje verf om toekomstige kleine beschadigingen ter plekke te kunnen aanpakken.
#1 Kinderstoeltje met kroon wit voor een hippe kroon kinderkamer

Kinderstoel met kroon

Vanaf 149.00 Bekijk dit product
wildkidzz kinderbed 90x200 cm lade kroonbed

Bedlade 90×200 cm

Vanaf 109.00 Bekijk dit product

wildkidzz.com

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz