Kinderkamers

Aanbieding! Kinderkamer kasteel kinderkast

Kinderkamer kasteel

1,012.00 912.00 Bekijk dit product
Aanbieding! Kroon kinderkamer

Kinderkamer kroon

1,012.00 912.00 Bekijk dit product
Aanbieding! kinderkamer met hartjes kinderkast 2-deurs

Kinderkamer hartjes (bedbank, kast en nachtkastje)

1,371.00 1,199.00 Bekijk dit product

Kinderkamers van wildkidzz: van prinsessenkamer tot stoere jongenskamer

Onze online kindermeubelwinkel is sinds 2001 dé winkel voor originele kinderkamers. Onze kinderkamers zijn van topkwaliteit, duurzaam. Ze zijn handgemaakt in Nederland sinds 1996. Sluit je aan bij de andere duizenden blije klanten van wildkidzz.com! Ook in België!

Waarom wildkidzz kinderkamers:

Om te beginnen, ze zijn mooi, misschien de mooiste kinderkamers van Nederland. Wij gebruiken basis vormen en modellen / motieven die kinderen heel erg aanspreken. Een simpele ledverlichting kan het ontwerp helemaal afmaken.

Ten tweede: onze kinderkamer meubels zijn sterk. Het zichtbare ontwerp (bv hartjes) is ondersteund door een sterke structuur. Deze begint bij het materiaal: de MDF van zeer goede kwaliteit. Deze is voorzien van een laag folie voor een perfecte finish.

Dan de onverwoestbare acrylverf van Histor in warme, mooie, trendy kleuren. Onze kinderbedden zijn bij voorbeeld makkelijk in elkaar te zetten met 8 aansluitingen via ericson schroeven. De lattenbodem wordt altijd door ons vastgemaakt.

Om niet te vergeten dat ze duurzaam zijn gemaakt: er wordt niet een boom voor omgehakt. En ten slotte, ze zijn handgemaakt, met alle aandacht voor elk detail.

Kinderkamers van wildkidzz

Voor alle modellen is er een kinderkamer mogelijk: kasteel kinderkamer, hartjes kinderkamer, sterren kinderkamer (eind 2019), kroon kinderkamer. Kijk ook op de Aanbiedingenpagina.

Kindermatrassen

Ten slotte, zijn onze kindermatrassen speciaal voor ons, in Nederland gemaakt. Ongeacht welke soort schuim u bestelt (polyether of koudschuim) is deze van goede kwaliteit, geschikt voor kinderen. De matrassen zijn altijd voorzien van een afritsbare/wasbare hoes, van hoogwaardige kwaliteit. Deze kan gewassen worden en is makkelijk terug te ritsen.

Gratis montage in de kinderkamer

Voor vele jaren nu, monteren wij de bestelling gratis bij u in de kinderkamer. De kindermeubels worden (liefst met uw hulp) naar de kinderkamer gebracht en gemonteerd. 

Betalen

Voor uw gemak, kunt u bij wildkidzz vooraf betalen (iDEAL bij bestellen) maar u kunt ook kiezen om contant te betalen bij levering.

Garantie

En om het helemaal mooi te maken, krijgt u van ons garantie zolang u gebruik maakt van de kindermeubels.

Alle redenen om nu te bestellen!

wildkidzz.com

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz