« Terug naar resultaten

Kinderkast een-deurs met hartjes

De een-deurs hartjes kinderkast is ruim en degelijk (breedte 60 cm, bovenkant breedte 75 cm).

Wij kunnen deze kast inrichten naar u wensen: hij heeft standaard drie schapjes en een roede voor hangertjes maar we horen graag uw wensen wat betreft de indeling: de kast kan eventueel uitgebreid worden met een extra roede of een extra legplank. U kunt de gewenste aanpassingen in het tekstgedeelte op de bestelpagina aangeven.

Er bestaat een mogelijkheid om de deur een andere kleur te geven en als u gebruik maakt van onze standaard kleuren kost dit niets extra.

369.00

(Dit bedrag is incl. BTW)Op voorraad

Kinderkast een-deurs met hartjes

We hebben deze kinderkast ontworpen voor kleinere kinderkamers. De hartjes kinderkast 1-deurs past perfect bij de hartjes kindermeubels van wildkidzz: de hartjesbedbank, de hartjesbureau, de hartjesboekenkast. Deze kast is heel erg stabiel en hij gaat heel lang mee. U krijgt garantie zo lang u er gebruik van maakt.

Materiaal

Wij gebruiken MDF van topkwaliteit, voorzien van een laag folie die zorgt voor een gladde oppervlakte. Waarom MDF? Zodat er geen boom voor hoeft te worden omgehakt. Waarom lakfolie? Voor een perfecte finish. Het lakproces is hierdoor geoptimaliseerd. Beste kwaliteit lakverf voegt natuurlijk zijn waarde toe: Histor zijdeglans acrylverf. Bij het leveren krijgt de klant gratis een potje verf om toekomstige kleine beschadigingen ter plekke te kunnen aanpakken.
bedlade meisjesbed

Bedlade voor bij de bedbank 90×200 cm

Vanaf 109.00 Bekijk dit product
Aanbieding! meisjesbed ZOE 90x200 cm hartjesbedbank wit met zilver zonder lade

Kinderbed hartjesbed 90×200 cm wit (bal zilver)

429.00 369.00 Bekijk dit product

wildkidzz.com

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz