« Terug naar resultaten

Kinderkast twee-deurs kasteel

Mijn dochter is erg blij met haar bed, en haar bureau en kastje! Staat prachtig in haar kamer. En zeer goede service en goed contact.”

(Evelyn Rolink, 15 augustus 2013)

Nieuw: betaal nu ook contant bij levering!

De kinderkast twee-deurs kasteel is ruim en degelijk, hij staat kaarsrecht langs de muur!! Mooi voor in de kinderkamer maar ook heel erg functioneel.

Hij past perfect bij de kasteel kindermeubels van wildkidzz: de kasteelbedbank 90×200 cm (kinderbed), de kasteelbedbank 70×150 cm (peuterbed) en het kinderbed kasteel 90×200 cm.

Wij kunnen deze kast inrichten naar u wensen. Hij heeft standaard vier schapjes en een roede voor hangertjes maar we horen graag uw wensen wat betreft de indeling: de kast kan eventueel uitgebreid worden met een extra roede of een extra legplank/schapje.

Er bestaat een mogelijkheid om de deuren een andere kleur te geven en als u gebruik maakt van onze standaard kleuren kost dit niets extra (anders €20 per kleurnummer). U kunt dat in het tekstgedeelte op de bestelpagina aangeven.

Wij monteren kosteloos de kinderkast in de kinderkamer!  U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van de kinderkast (als eerste gebruiker).

Alle redenen om nu te bestellen, dus!

649.00

(Dit bedrag is incl. BTW)Op voorraad

Kinderkast twee-deurs kasteel

De kinderkast twee-deurs kasteel past perfect bij de kasteel kindermeubels van wildkidzz: de kasteelbedbank 90x200 cm (kinderbed), de kasteelbedbank 70x150 cm (peuterbed) en het kinderbed kasteel 90x200 cm. Deze kast is heel erg stabiel en hij gaat heel lang mee. U krijgt garantie zo lang u er gebruik van maakt.

Materiaal

Wij gebruiken MDF van topkwaliteit, voorzien van een laag folie die zorgt voor een gladde oppervlakte. Waarom MDF? Zodat er geen boom voor hoeft te worden omgehakt. Waarom lakfolie? Voor een perfecte finish. Het lakproces is hierdoor geoptimaliseerd. Beste kwaliteit lakverf voegt natuurlijk zijn waarde toe: Histor zijdeglans acrylverf. Bij het leveren krijgt de klant gratis een potje verf om toekomstige kleine beschadigingen ter plekke te kunnen aanpakken.
#1 jongensbed kinderbed kasteelbed 90x200 cm wit met stoer vliegtuig wit

Jongensbed kasteelbed 90×200 cm

Vanaf 199.00 Bekijk dit product
#7 kinderbed jongensbed

Kinderbed jongensbed kasteel bedbank 90×200

Vanaf 399.00 Bekijk dit product

wildkidzz.com

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz