« Terug naar resultaten

Kinderkast twee-deurs met kroon

Mijn dochter is erg blij met haar bed, en haar bureau en kastje! Staat prachtig in haar kamer. En zeer goede service en goed contact.”

(Evelyn Rolink, 15 augustus 2013)

Nieuw: betaal nu ook contant bij levering!

De kinderkast twee-deurs met kroon is ruim en degelijk (breedte 120 cm, bovenkant breedte 140 cm, hoogte hoogste bal 220 cm).

Wij kunnen deze kast inrichten naar u wensen: hij heeft standaard vier schapjes en een roede voor hangertjes maar we horen graag uw wensen wat betreft de indeling: de kast kan eventueel uitgebreid worden met een extra roede of een extra legplank.

Wij monteren kosteloos de kinderkast in de kinderkamer!  U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van de kinderkast (als eerste gebruiker).

Alle redenen om nu te bestellen, dus!

649.00

(Dit bedrag is incl. BTW)Op voorraad

Kinderkast twee-deurs met kroon

De kinderkast twee-deurs met kroon past perfect bij de kroon kindermeubels van wildkidzz: de kroonbedbank, het kroonbed. Wij hebben ook een heel mooi kroon kinderstoel. Deze kast is heel erg stabiel en hij gaat heel lang mee. U krijgt garantie zo lang u er gebruik van maakt. Maten: 120 cm breedt, kroon 140 cm breedt, hoogte (hoogste bal) 220 cm. Op verzoek kunnen wij de maten aanpassen.

Materiaal

Wij gebruiken MDF van topkwaliteit, voorzien van een laag folie die zorgt voor een gladde oppervlakte. Waarom MDF? Zodat er geen boom voor hoeft te worden omgehakt. Waarom lakfolie? Voor een perfecte finish. Het lakproces is hierdoor geoptimaliseerd. Beste kwaliteit lakverf voegt natuurlijk zijn waarde toe: Histor zijdeglans acrylverf. Bij het leveren krijgt de klant gratis een potje verf om toekomstige kleine beschadigingen ter plekke te kunnen aanpakken.

wildkidzz.com

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz