« Terug naar resultaten

Kinderkast twee-deurs met sterren

Mijn dochter is erg blij met haar bed, en haar bureau en kastje! Staat prachtig in haar kamer. En zeer goede service en goed contact.”

(Evelyn Rolink, 15 augustus 2013)

Nieuw: betaal nu ook contant bij levering!

De twee-deurs sterren kinderkast is ruim en degelijk, hij staat kaarsrecht langs de muur!! Mooi voor in de kinderkamer maar ook heel erg functioneel.

Past perfect bij de sterrenbedbank en het sterrenbed.

Er zijn twee maten beschikbaar: 120 cm breed en 150 cm breed (+€145). We hebben besloten om een tweede maat (150 cm) aan te bieden omdat veel ouders een grotere kast nodig hadden voor in de kinderkamer.

Wij kunnen deze kast inrichten naar u wensen. Hij heeft standaard vier schapjes en een roede voor hangertjes maar we horen graag uw wensen wat betreft de indeling: de kast kan eventueel uitgebreid worden met een extra roede (+€20) of een extra legplank/schapje (+€20). Deze kunt u erbij bestellen.

Er bestaat een mogelijkheid om de deuren een andere kleur te geven en als u gebruik maakt van onze standaard kleuren kost dit niets extra. U kunt dat in het tekstgedeelte op de bestelpagina aangeven.

 

Vanaf 749.00

(Dit bedrag is incl. BTW)Op voorraad
Wissen

Tijdelijk gratis verzending door heel Nederland (België €20)
Snelle levering

Sterren kinderkast twee-deurs

De sterren kinderkast 2-deurs past perfect bij de sterren kindermeubels van wildkidzz: de sterrenbedbank, het sterrenbed, de sterrenboekenkast. Deze kast is heel erg stabiel en hij gaat heel lang mee. U krijgt garantie zo lang u er gebruik van maakt.  
sterren peuterbed 70x150 cm

Peuterbed sterrenbed 70×150 cm

249.00 Bekijk dit product
Kinderbed sterrenbed bank 90x200 cm wit met geel, zilveren bolletjes

Kinderbed sterrenbedbank 90×200 cm

Vanaf 479.00 Bekijk dit product

wildkidzz.com

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz