Kinderkasten

#13 kinderkast 2 deurs kroon banner voor product pagina

Kinderkast twee-deurs met kroon

649.00 Bekijk dit product
Kinderkast 2-deurs met hartjes, wit met roze deurtjes, mooie kinderkamer decoratie

Kinderkast twee-deurs met hartjes

729.00 Bekijk dit product
banner voor productpagina kasteel kinderkast

Kinderkast twee-deurs kasteel

649.00 Bekijk dit product
kinderkast hartjes een-deurs kinderkamer kinderkamers

Kinderkast een-deurs met hartjes

369.00 Bekijk dit product
Kinderkast twee-deurs met sterren wit - wildkidzz

Kinderkast twee-deurs met sterren

Vanaf 749.00 Bekijk dit product

Kinderkasten van wildkidzz: een prinsessen-kinderkast of een stoere jongenskast 

Onze online kindermeubelwinkel is sinds 2001 dé winkel voor bijzondere kinderbedden en kinderkamers. Een kinderkast is onmisbaar in de kinderkamer. Bij ons vindt u een hippe meisjes-kinderkast of een stoere jongenskast. Makkelijk online te bestellen.

Maar bovenal, zijn onze kindermeubels duurzaam en van topkwaliteit. Ze zijn handgemaakt in Nederland sinds 1996. Sluit je aan bij de andere duizenden blije klanten van wildkidzz.com! Ook in België!

Waarom wildkidzz kinderkasten:

Om te beginnen, ze zijn mooi, misschien de mooiste kinderkasten van Nederland. De hartjes bv zijn basis vormen die kinderen heel erg aanspreken. Ze zijn ruim en degelijk. U kunt de indeling zelf bepalen.

Ten tweede: onze kinderbedden zijn sterk. Het zichtbare ontwerp is ondersteund door een sterke structuur. Deze begint bij het materiaal: de MDF van zeer goede kwaliteit. Deze is voorzien van een laag folie voor een perfecte finish.

Dan de onverwoestbare acrylverf van Histor voor mooie, trendy kleuren. Wij monteren altijd al onze kinderkasten zelf in de kinderkamer, altijd inbegrepen in de prijs. Zo weten wij zeker dat u heel lang gebruik kunt maken de wildkidzz kinderkast. 

Om niet te vergeten dat ze duurzaam zijn gemaakt: er wordt niet een boom voor omgehakt. En ten slotte, ze zijn handgemaakt, met alle aandacht voor elk detail.

Extra’s

Zoals eerder gezegd, kunt u de indeling van de kinderkast zelf bepalen. een extra hangstang of een extra plank zijn altijd mogelijk. 

Kinderkast: 1-deurs of 2-deurs

Ongeacht het model (hartjes of sterren), u moet ook kiezen tussen voor grote kast (een 2-deurs kinderkast) of voor een kleine (een 1-deurs kinderkast). Bij ons kunt u ze beide vinden. Wij werken nog aan onze collectie kinderkasten.

Gratis montage in de kinderkamer

Voor vele jaren nu, monteren wij de bestelling gratis bij u in de kinderkamer. De kindermeubels worden (liefst met uw hulp) naar de kinderkamer gebracht en gemonteerd. 

Betalen

Voor uw gemak, kunt u bij wildkidzz vooraf betalen (iDEAL bij bestellen) maar u kunt ook kiezen om contant te betalen bij levering.

Garantie

En om het helemaal mooi te maken, krijgt van ons garantie zolang u gebruik maakt van het kinderbed.

Alle redenen om nu te bestellen!

wildkidzz.com

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz