« Terug naar resultaten

Kroonbed kinderbed 90×200 cm

Kroonbed kinderbed – een ander soort prinsessenbed

Ons kroonbed wordt sinds 1996 besteld en geleverd met groot succes. Eenvoudig ontwerp, hij staat prachtig te schitteren in de meisjeskamer.

Dit bed is in twee kleuren te bestellen: wit en lichtroze maar u kunt altijd een kleurnummer doorgeven (€20 extra). U kunt ook een tweede kroon als voetstuk bestellen (€30) en/of de naam van uw kind door ons op de kroon laten schilderen (€25 extra).

De lade is ruim en breed en daarom erg functioneel in de kinderkamer (deze kunt u als optie bestellen, hij kost €109). U kunt een lattenbodem bijbestellen (€25) die wij gelijk in het bed vastschroeven.

Onze kindermatrassen (polyether €99 of koudschuim €139 – altijd met afritsbare hoes) zijn van hele goede kwaliteit, gemaakt in Nederland.

U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Vanaf 199.00

(Dit bedrag is incl. BTW)Op voorraad
Wissen

Tijdelijk gratis verzending door heel Nederland (België €20)
Snelle levering

Het kroonbed 90x200 cm is een mooi, sierlijk kinderbed uit het Kroontjes thema, met of zonder lade te bestellen. Een heel stevig bed. U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed. U kunt dit bed in 2 standaard kleuren (wit en licht roze) bestellen en ook in verschillende kleurcombinaties: bijvoorbeeld wit met lichtroze zijkanten. Vraag naar de mogelijkheden.

wildkidzz.com

© 2018 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz