« Terug naar resultaten

Kroonbed kinderbed 90×200 cm

Kroonbed kinderbed – een ander soort prinsessenbed

Al vanaf 199! “TOP bedrijf, zeer goede kwaliteit, erg origineel! Ben je op zoek naar iets nieuw, origineels, aparts en van een superkwaliteit? Dan ben je bij dit bedrijf aan het goede adres! Voor onze dochter hebben een paar jaar geleden een kroonbed inclusief bijpassende nachtkastje besteld. Nog steeds geen kras of andere onregelmatigheid te zien, terwijl er veel gespeeld wordt in en om het bed! Voor onze zoon hebben we een kasteelbed inclusief bijpassend nachtkastje besteld. Omdat we enigszins twijfelde over de kleuren heeft Ferdinand een aantal voorstellen gedaan. Hetgeen we gekozen hebben staat echt heel goed in zijn kamertje.”

(Familie Pelsers, 07 april 2018 om 20:11)

NIEUW: betaal nu ook contant bij levering!

Ons kroonbed wordt sinds 1996 besteld en geleverd met groot succes. Eenvoudig ontwerp, hij staat prachtig te schitteren in de meisjeskamer.

Dit bed is in twee kleuren te bestellen: wit en lichtroze . U kunt ook de naam van uw kind door ons op de kroon laten schilderen (€25 extra) – zie hier een voorbeeld.

De lade (€109) kunt u hier bestellen. Hij is ruim en breed en daarom erg functioneel in de kinderkamer. Bij de lade kunt u een ladematras bestellen €65. U kunt een lattenbodem bijbestellen (€25) die wij gelijk in het bed vastschroeven.

Onze kindermatrassen (polyether €99 of koudschuim €139 – altijd met afritsbare hoes) zijn van hele goede kwaliteit, gemaakt in Nederland.

Vanaf 199.00

(Dit bedrag is incl. BTW)Op voorraad
Wissen

Het kroonbed 90x200 cm is een mooi, sierlijk kinderbed. Met of zonder lade te bestellen. Een heel stevig bed. U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed. De lade (€109) kunt u hier bestellen. Hij is ruim en breed en daarom erg functioneel in de kinderkamer. Bij de lade kunt u een ladematras bestellen €65. U kunt een lattenbodem bijbestellen (€25) die wij gelijk in het bed vastschroeven. Naam handgeschilderd kost €25 (zie hier een voorbeeld). Onze kindermatrassen (polyether €99 of koudschuim €139 - altijd met afritsbare hoes) zijn van hele goede kwaliteit, gemaakt in Nederland. U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Materiaal

Wij gebruiken MDF van topkwaliteit, voorzien van een laag folie die zorgt voor een gladde oppervlakte. Waarom MDF? Zodat er geen boom voor hoeft te worden omgehakt. Waarom lakfolie? Voor een perfecte finish. Het lakproces is hierdoor geoptimaliseerd. Beste kwaliteit lakverf voegt natuurlijk zijn waarde toe: Histor zijdeglans acrylverf. Bij het leveren krijgt de klant gratis een potje verf om toekomstige kleine beschadigingen ter plekke te kunnen aanpakken.
Kinderbed lattenbodem

Lattenbodem 90×200 cm of 70×150 cm

Vanaf 25.00 Bekijk dit product
kinderbed matras 90x200 70x150

Koudschuimmatras

Vanaf 85.00 Bekijk dit product

Polyethermatras

Vanaf 65.00 Bekijk dit product
wildkidzz kinderbed 90x200 cm lade kroonbed

Bedlade 90×200 cm

Vanaf 109.00 Bekijk dit product

wildkidzz.com

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz