Geweldig mooi bed, voor een mooie prijs! Erg vriendelijk, en snel geregeld! Super service dat het thuis gemonteerd is! Wij zijn super tevreden. Ons dochtertje is enthousiast!”

(Deborah, 1 juni 2018)

(op Trustpilot meer klantbeoordelingen)

Het verhaal achter de ontwerper

“Als kind van 10 drukte ik mijn neus al tegen de etalages van de interieurwinkels in de Utrechtse binnenstad…”

… Daarna wilde ik nog maar een ding worden: meubelontwerper. Hoewel ik wist dat ik talent had duurde het toch nog wel even voor ik een niveau bereikte dat ik iets kon maken waar ik echt tevreden over was.

Ferdinand van der Kuip - kinderbedden ontwerper

Ferdinand van der Kuip – de designer achter wildkidzz.com

Op de kunstacademie leerde ik procesmatig te werken waardoor ik niet een heel ontwerp in een keer probeerde te bedenken maar in meerdere stappen. Hierdoor kon ik dingen ontwerpen die ik onmogelijk in een keer kon bedenken. Ondertussen heb ik veel gemaakt en geleerd.

Mijn klanten hebben mij altijd duidelijk gemaakt wat ze het leukst of mooist vonden en wat minder of soms ook helemaal niet. Ik heb ook ontdekt dat complexe vormen meer mijn interesse wekten en heb dat gegeven omarmd. Er is nu niets meer dat mij in mijn ontwerpen tegenhoud. Ik voel geen beperkingen meer. Er wacht alleen nog een enorme stapel schets projecten op ontwikkeling en uitvoering. Als er klanten langskomen in mijn atelier dan laat ik altijd ook zien wat nog niet is uitgevoerd en hoop dat ze geïnteresseerd raken en bestellen. In dat geval hoef ik geen ouder werk opnieuw uit te voeren maar krijg ik de mogelijkheid om iets nieuws te maken en te fotograferen.

Kinderbed sterrenbed bank 90x200 cm wit met geel, zilveren bolletjes

Kinderbed sterrenbed bank 90×200 cm met lade en matras

Na meer dan 20 jaar van tekenen, uitvoeren, verkopen en leveren van honderden design kinderbedden zoals de hartjes kinderbedden en sterren kinderbedden in de peuterbed/peuterbedden maat van 70×150 cm maar ook in tienerbed/tienerbedden maat van 90×200 cm, hebben wij nu, op wildkidzz.com, kinderkasten, hoogslapers en halfhoogslapers, kinderbedden bedbanken, kinderboekenkasten, kindernachtkastjes, kasteel kinderbedden en kinderkasten, kinderbedden met hartjes en met sterren.

 

 

Ik kan alleen maar enthousiast zijn over deze kindermeubels. De hartjes-bedbank paste net niet in de kinderkamer en toen heeft Ferdinand vd Kuip het bed weer meegenomen en 9 centimeter korter uitgevoerd. Een week later stond het er alsnog. Wij blij, onze dochter blij en een pluim voor Ferdinand.”

Familie de Vries, 28 maart 2014)

“Ik geloof in duurzaamheid”

Ik vind het heel belangrijk om met duurzame materialen te werken. Momenteel gebruiken we alleen extra sterke MDF met lakfolie. Waarom MDF? Zodat er geen boom voor hoeft te worden omgehakt. Waarom lakfolie? Voor een perfecte finish. Iedere keer als ik een kinderbed zie van massief hout denk ik aan  een houthakker met een kettingzaag. Geen fijn idee. MDF wordt ingezameld bij houtbedrijven die het anders toch maar weggooien. Zonde dus. Het is sterk en duurzaam en dus een minimale belasting voor ons milieu.

Mijn missie: dé perfecte kinderkamer, hét perfecte kinderbed, die perfect past bij jou kind!

Ferdinand van der Kuip – wildkidzz.com

 

Geweldig ! Een droombed voor onze dochter !! Het bed zowel als de matras is van zeer hoge kwaliteit .
Een echte aanrader . Onze dochter (3jaar) heeft haar eerste nacht geslapen als een roos . Heel mooie afwerking . Super vriendelijke man !!!”

(Kim Peeters, 10 maart 2017)

wildkidzz.com

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz