Op zoek naar het mooiste kinderbed

Hoe kies ik een kinderbed? Veel klanten vertellen dat ze via google afbeeldingen uiteindelijk bij ons aankomen. Tientallen foto’s op een oneindig scherm. Soms mag het kind een keuze maken uit een voorselectie van de ouders en gelukkig vinden kinderen onze kinderbedden erg leuk. Flexibiliteit is bij ons heel vanzelfsprekend en daarom hebben wij zoveel blije klanten. Als ik vertrek bij een klant na montage zijn ze altijd heel blij en ook wel een beetje opgelucht. De lege kamer ziet er ineens uit als een echte kinderkamer. En het kind is super blij!

Het kinderbed: hoe kiezen? Hoe kies ik een kinderbed?
Kind moet enthousiast zijn over haar nieuwe kinderbed. Toch?

Wie moet kiezen? Vaak wordt ook gekeken naar onafhankelijke recensies wat wij heel fijn vinden en de betaalwijze die ook de mogelijkheid bied om contant af te rekenen. Allemaal dingen die ook belangrijk zijn omdat het toch best veel geld is die je gaat uitgeven. Maar ben jij, de ouder, toch degene die uiteindelijk de keuze moet maken?

Wat is belangrijk? De prijs? Op een eerste gezicht, kan een kinderbed die rond de €300 kost (met alles wat erbij hoort: lattenbodem, matras, eventueel een uitvalbescherming, etc) wel duur lijken. Toch zijn wildkidzz kindermeubels niet duur. Ze zijn handgemaakt, het ontwerp is 100% origineel, duurzaamheid is een must en de prijs is inclusief transport en montage. Garantie geldt zolang als u er gebruik van maakt en daarom maken wij de kinderbedden heel sterk (van oude klanten weten we dat er 4-5 generaties kinderen in dezelfde bed hebben gelegen). Goed om te horen, denk je niet?

Nog iets anders? Ja, aanpassingen. Bij wildkidzz is het mogelijk aanpassingen te maken als er een maatprobleem mocht optreden. We komen zelfs langs om te kijken naar de situatie als het niet anders kan. Ook de kleur kan aangepast worden tegen een meerprijs (niet veel, hoor, eenmalig €20 per kleurnummer).

Kinderbed kiezen: hoe kies ik het kinderbed voor de kinderkamer?
Kinderbed kiezen: ask your child, dit is het antwoord. Tussen tientallen kinderbedden, zij weet het het best.

Ten slotte: luister naar je kind. Het lijkt nu dat wij het advies om naar jouw kind te luisteren geven omdat dat, commercieel, in ons voordeel is. Maar voor mij (en voor ons, het hele team) niets is belangrijker dan dat kleine, verlegen, tevreden glimlach op het gezicht van een kind die voor het eerste in zijn kinderbed mag klimmen: dat is de meerwaarde van onze meubels.

« Terug naar het overzicht

wildkidzz.com

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz