Super tevreden! Snelle reactie terug, zeer goed te woord gestaan en duidelijke uitleg over het product. Kwaliteit is uitstekend van het materiaal. Snelle levering en zetten het bij je thuis in elkaar. Ik zeg zeer zeker een aanrader!

(Familie Roovers – 28 september 2016)

HARTJES Thema / de leukste kinderkamers

Kinderbedden en kinderkamers voor meisjes

(klik voor video)

Voor liefdevolle kinderkamers, een ontwerp zonder smoesjes. Hier vindt u het hartjes kinderbed, de hartjes kinderkast, de hartjes kinderboekenkast, het hartjes kinderbureau en nog veel meer…

 

Producten in Hartjes Thema:

NU maat 90×200 cm in de aanbieding! Klik hier voor de aanbieding.

Een mooie hartjesbedbank kinderbed voor een echte prinses! Een heel stevig bed. U kunt dit bed in verschillende kleuren bestellen en ook in verschillende kleurcombinaties: bijvoorbeeld wit met lichtroze accenten.

U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Er kan een uitrolbeveiliging bijgeleverd worden. U kunt een lattenbodem bijbestellen die wij gelijk in het bed vastschroeven. Dit bed kan eventueel met een lade besteld worden.

U kunt ook de naam van uw kind door ons  op het bed laten schilderen. Dit wordt heel mooi met de hand gemaakt. Echt een aanrader.

Kinderbed decoratie: naam op hoofdbord

Kinderbed decoratie: naam op hoofdbord in zilver geschilderd

U kunt ook een ledstrip bestellen voor achter het kinderbed. Deze kan in kleur of in wit lichtgeleverd worden. Deze monteren wij natuurlijk ook na de gratis montage van het bed.

Onze matrassen (polyether of koudschuim – altijd met afritsbare hoes) zijn van de beste kwaliteit. Ze zijn zacht zodat kinderen lekker kunnen slapen.

U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Bestel hier de hartjesbed bank 70×150 cm

Aanbieding: de hartjesbedbank 90×200 cm

  • Hartjes kinderkast – hartjeskast (één- of twee-deurs)

De hartjes kinderkast (één- of twee-deurs) past bij het hartjes kinderbed en de hartjesbedbank. U kunt de kinderkamer zelfs verrijken met een hartjes kinderboekenkast.

Wilt u de hartjes kinderkast bestellen maar deze is te groot? Schroom dan niet en bel ons, we kijken samen met u naar een oplossing. Voor niet te grote maataanpassingen, kan dat zonder extra kosten.

De 2-deurs hartjes kinderkast

Is ruim en degelijk (breedte 120 cm, bovenkant breedte = 160 cm). Wij kunnen deze kast inrichten naar u wensen: hij heeft standaard vier schapjes en een roede voor hangertjes maar we horen graag uw wensen wat betreft de indeling.

Deze 2-deurs kinderkast kan eventueel uitgebreid worden met een extra roede of een extra legplank. U kunt de gewenste aanpassingen in het tekstgedeelte op de bestelpagina aangeven. Er bestaat een mogelijkheid om de deuren een andere kleur te geven en als u gebruik maakt van onze standaard kleuren kost dit niets extra.

De 1-deurs hartjes kinderkast

Een sieraad voor de kinderkamer. Hij is perfect voor een kleinere kinderkamer. Wij kunnen deze kast inrichten naar de wensen van onze klanten: hij  geeft standaard drie schapjes en een roede voor hangertjes maar we horen graag uw wensen wat betreft de indeling. De kast kan eventueel uitgebreid worden met een extra roede of een extra legplank. Hij kan gemaakt worden met het deurknopje aan de linker of aan de rechterkant. Er bestaat een mogelijkheid om de deur een andere kleur te geven.

De hartjes kinderkast wordt altijd gratis gemonteerd en kan kaarsrecht langs de muur geplaatst worden vanwege de draaibare pootjes. U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Bestel hier de hartjes kinderkast een-deurs

Bestel hier de hartjes kinderkast twee-deurs

 

 

  • Hartjes kinderbureau

Dit hartjes kinderbureau is koninklijk en met ledverlichting kan hij ook mooi verlicht worden voor een bijzonder effect!. Een prachtig en praktisch bureau voor in de kinderkamer. Het middenblad is in hoogte verstelbaar en kan zo meegroeien met de lengte van uw kind. Er zijn drie verschillende standen: 50 cm, 60 cm en 70 cm. De breedtemaat is 160 cm.

De deurtjes en eventueel het blad kunnen in een andere kleur gelakt worden. U kunt ook de naam van uw kind door ons laten schilderen op het hartjesbureau. Dit kinderbureau is leuk met een gekleurde achtergrond en ook met een ledstrip aan de achterkant om de muur aan te lichten. U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit kinderbureau (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

 

Bestel hier het hartjes kinderbureau

 

  • Hartjes kindernachtkastje

Dit kindernachtkastje kan ook evt dienst doen als voorleesstoeltje maar is wel bedoelt als tafeltje voor een nachtlampje en natuurlijk voor de voorleesboekjes. De scharnieren zitten heel stevig vast. Dit hartjesnachtkastje kan gemaakt worden met het deurknopje aan de linker of aan de rechterkant. Er bestaat een mogelijkheid om de deur een andere kleur te geven! U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit nachtkastje (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

 

Bestel hier het hartjes nachtkastje

 

 

  • Hartjes kinderstoel

Er zijn twee maten voor de kleine hartjes kinderstoel : 24 cm zithoogte en 30 cm zithoogte. Hij past bij de tafel maat 1 of maat 2. Deze hartjesstoel past ook bij het hartjesbureau of gewoon voor naast het bed. U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Kinderstoeltje met hartjes kinderkamer

Kinderstoeltje met hartjes (kinderkamer), wit, zithoogte 29 cm, stevig en elegant

 

Bestel hier de hartjes kinderstoel

 

  • Hartjes kinder boekenkast

Dit kinder boekenkastje is een sierraad voor de kinderkamers. De schapjes liggen veilig vast. Dit boekenkastje is altijd fuctioneel en leuk voor erbij en ook erg handig voor het opbergen van leesboekjes of speelgoed. U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Kinderkamer boekenkast met hartjes

Kinderkamer boekenkast met hartjes, veel ruimte voor prentenboeken of speelgoed, mooi en praktisch

Bestel hier de hartjes boekenkast

wildkidzz.com

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz