« Terug naar resultaten

Koudschuimmatras

Nieuw: betaal nu ook contant bij levering!

De koudschuimmatras is in twee maten verkrijgbaar:

  • 70×150 cm (14 cm dik)
  • 90×200 cm (16 cm dik)

Onze kindermatrassen zijn speciaal voor ons, in Nederland gemaakt.

Een 16 cm / 14 cm dik kwaliteitsmatras van zachte HR40 koudschuim. <br />Heeft een dubbeldoekhoes drie zijdig afritsbaar met 150gr. dacron per m2, doorgestept en uitwasbaar op 30 grade, materiaal is synthetisch, anti-allergisch.

Ongeacht welke soort schuim u bestelt (polyether of koudschuim) is deze van goede kwaliteit, geschikt voor kinderen.

De matrassen zijn altijd voorzien van een afritsbare/wasbare hoes, van hoogwaardige kwaliteit. Deze kan gewassen worden en is makkelijk terug te ritsen.

Vanaf 85.00

(Dit bedrag is incl. BTW)Op voorraad
Wissen

(Kinder) Koudschuimmatras Onze kindermatrassen zijn speciaal voor ons, in Nederland gemaakt. Ongeacht welke soort schuim u bestelt (polyether of koudschuim) is deze van goede kwaliteit, geschikt voor kinderen. De matrassen zijn altijd voorzien van een afritsbare/wasbare hoes, van hoogwaardige kwaliteit. Deze kan gewassen worden en is makkelijk terug te ritsen. Een 16 cm dik (voor maat 70x150 cm is de dikte 14 cm) kwaliteitsmatras van zachte HR40 koudschuim. <br />Heeft een dubbeldoekhoes drie zijdig afritsbaar met 150gr. dacron per m2, doorgestept en uitwasbaar op 30 grade, materiaal is synthetisch, anti-allergisch. <br />De zachtheid van dit matras maakt het ook geschikt als kindermatras. Ook voor volwassenen is dit matras dik genoeg om heel lang mee te gaan. <br />We weten zeker dat u dit matras zult waarderen. Once in a lifetime kwaliteitsmatras!

Polyethermatras

Vanaf 65.00 Bekijk dit product
Kinderbed lattenbodem

Lattenbodem 90×200 cm of 70×150 cm

Vanaf 25.00 Bekijk dit product

wildkidzz.com

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz