Mooi bed, snelle levering! Prachtig bed, snel geleverd. Wij zijn er eg blij mee!”

(Bianca de Lorijn, 24 maart 2017)

PRINSESJES Thema

Kinderbedden voor prinsesjes

Prinsessenbed 

Geen transportkosten en altijd gratis montage! Het prinsessenbed is een mooi meisjesbed / meidenbed. U kunt dit bed ook bestellen als peuterbed 70×150. De bolletjes en het hartje kunnen in zilver of goud. Binnen het hartje kan ook de naam van uw kind geschilderd worden. Ook dit bed kan in iedere kleur denkbaar! We bellen u altijd na uw bestelling om alles te bespreken. U kunt dan alles, wanneer nodig, aanpassen.

Hij kan in verschillende maten besteld worden:

  • 70×150 cm 
  • 90×200 cm 

Er zijn meerdere opties mogelijk: lattenbodem, matras, lade. U kunt ook aan het voeteinde een kroon bestellen of een ledstrip voor een speciaal licht-effect! Onze matrassen (polyether of koudschuim – altijd met afritsbare hoes) zijn van hele goede kwaliteit, gemaakt in Nederland. U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). 

Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Bestel hier het prinsessenbed 70×150 cm

Bestel hier het prinsessenbed 90×200 cm

 

Prinsessenbedbank

Een mooie prinsessenbed in de vorm van bedbank voor een echte prinses! Een stevig bed met garantie: u krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed! U kunt dit bed in een van onze 6 standaard kleuren bestellen en ook in verschillende kleurcombinaties: bij voorbeeld, wit met lichtroze accenten.

We hebben voor dit kinderbed twee maten:

  • 70×150 cm
  • 90×200 cm.

Er kan een uitrolbeveiliging bijgeleverd worden. Dit bed kan eventueel met een lade besteld worden. U kunt een lattenbodem er bij bestellen maar u kunt ook kiezen om de lattenbodem ergens anders te kopen. Onze matrassen (polyether of koudschuim – altijd met afritsbare hoes) zijn van hele goede kwaliteit, gemaakt in Nederland. U kunt ook de naam van uw kind door ons laten schilderen op een van de delen van het bed, of een ledstrip bestellen voor achter het kinderbed. U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker).

Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Bestel hier de prinsessenbedbank 70×150 cm

Bestel hier de prinsessenbedbank 90×200 cm

wildkidzz.com

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz