Mijn dochter heeft nu een prachtig bed van wildkidzz! Ik heb voor mijn dochter een sterren bedbank besteld bij wildkidzz.com. Hij staat nu prachtig in haar kamer, het werd snel geleverd en mijn dochter gaat graag naar bed s’avonds.

(Marianne, 25 maart 2014)

STERREN Thema kinderkamer

Jongensbedden en meisjesbedden: sterren voor iedereen!

Bekijk hier onze STERREN kinderkamer producten. Van sterrenbed peuterbed maat 70×150 cm (ook juniorbed genoemd), naar imposante kinderkast twee-deurs (sterrenkast). Veel kleurcombinaties mogelijk! Bij het sterrenontwerp kan een ledstrip (verkrijgbaar in gekleurd licht of wit licht, die wij voor u helemaal monteren) een bijzonder effect hebben!

Producten in STERREN Thema

Kinderbed sterrenbed

Het sterrenbed peuterbed staat als een juweel in de kinderkamer en kan in twee maten besteld worden:

  • 70×150 cm
  • 90×200 cm (maat tijdelijk niet beschikbaar)

Er zijn meerdere opties mogelijk: lattenbodem, matras, lade. Onze matrassen (polyether of koudschuim – altijd met afritsbare hoes) zijn van hele goede kwaliteit, gemaakt in Nederland. De naam van uw kind kan geschilderd worden op een van de delen van het bed. U kunt ook een ledstrip bestellen voor achter het kinderbed. U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker).

sterren peuterbed 70x150 cm

Sterren peuterbed 70×150 cm wit met Nijntje

Bestel hiet het sterrenbed 70×150 cm 

Kinderbed sterrenbedbank

Onze mooie sterrenbedbank kinderbed is bedacht voor jongens én voor meisjes: hij kan genderneutraal zijn. U kunt de kleur van de accenten van het bed (uitrolbeveiliging, lade, zijkanten) zelf kiezen: wit, roomwit,  lichtroze,  lichtblauw, zachtgroen, zachtgeel of  lila (graag via het bestelformulier doorgeven).

We hebben voor dit kinderbed twee maten:

  • 70×150 cm (maat tijdelijk niet beschikbaar)
  • 90×200 cm.

Er kan een uitrolbeveiliging bijgeleverd worden. Dit bed kan eventueel met een lade besteld worden. U kunt een lattenbodem er bij bestellen maar u kunt er ook voor kiezen om de lattenbodem ergens anders te kopen.

Onze kindermatrassen (polyether of koudschuim – altijd met afritsbare hoes) zijn van hele goede kwaliteit, gemaakt in Nederland. De naam van uw kind kan geschilderd worden op een van de delen van het bed. U kunt ook een ledstrip bestellen voor achter het kinderbed.

U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bed (als eerste gebruiker). Alle redenen om nu te bestellen, dus!

Bestel hiet de sterrenbedbank 90×200 cm 

 

Sterren kinderkast twee-deurs

Deze twee-deurs sterren kinderkast past bij het sterren kinderbed en de sterrenbedbank. Deze kinderkast is ruim en degelijk. Wij kunnen deze kast inrichten naar de wensen van onze klant. Er zijn standaard vier schapjes en een roede voor de hangertjes maar we horen graag uw wensen wat betreft de indeling. Deze twee-deurs kinderkast kan eventueel uitgebreid worden met een extra roede of een extra legplank. Er bestaat een mogelijkheid om de deuren een andere kleur te geven en als u gebruik maakt van onze standaard kleuren kost dit niets extra. U kunt de gewenste aanpassingen in het tekstgedeelte op de bestelpagina aangeven.

 

 

Altijd gratis montage: de sterren kinderkast wordt altijd gratis gemonteerd en kan kaarsrecht langs de muur geplaatst worden. De inrichting van de binnenkant kunt u eventueel zelf invullen. U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van deze kinderkast.

Bestel hier de sterren kinderkast twee-deurs

 

Sterren kinderbureau

Dit sterren kinderbureau past natuurlijk bij het sterren kinderbed en is in drie hoogtestanden instelbaar. Echt een juweeltje voor in de kinderkamer. Een prachtig en praktisch bureau voor in de sterren kinderkamer! Het middenblad is in hoogte verstelbaar en kan zo meegroeien met de lengte van uw kind.

 

Dit kinderbureau is leuk met een gekleurde achtergrond en ook met een ledstrip aan de achterkant om de muur aan te lichten. De breedtemaat is 160 cm maar op verzoek kunnen we ook smallere modellen aanbieden. De deurtjes en eventueel het blad kunnen in een andere kleur gelakt worden. U kunt ook de naam van uw kind door ons laten schilderen op het bureau. U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit bureau (als eerste gebruiker).

 

Sterren stoel kinderstoel

Deze sterren kinderstoel is een vrolijk feestje in de kinderkamer. Hij past bij de andere sterrenmeubels maar is natuurlijk ook leuk om los te bestellen. De naam van uw kind in goud of zilver is een mooie toevoeging. U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit stoeltje (als eerste gebruiker).

 

 

Sterren nachtkastje

Dit sterren nachtkastje hoort bij het sterren kinderbed of de sterrenbedbank en kan ook dienst doen als stoeltje maar is wel bedoeld als tafeltje voor een nachtlampje en voor de voorleesboekjes. Hij kan gemaakt worden met het deurknopje aan de linker of aan de rechterkant. Er bestaat een mogelijkheid om de deur een andere kleur te geven! U krijgt garantie voor de hele periode dat u gebruik maakt van dit kastje (als eerste gebruiker).

 

wildkidzz.com

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Wildkidzz